Huurcheck zoals het bedoeld is,
lees het verhaal van Kim

Deze zomer werden wij onverwachts geconfronteerd met het vertrek van een collega, waardoor wij de verhuur van een complex met 60 appartementen, in korte tijd met één personeelslid minder moesten verzorgen. Een flinke uitdaging!

Via Huurcheck hebben wij alle geïnteresseerden hun profiel laten opmaken met de klanten-login Mijnhuurdossier. De link hadden wij op www.huurstek.nl geplaatst. Door de prijsstelling en kwaliteit van de woningen ontvingen we meer dan 90 kant en klare huurdossiers met de opgevraagde stukken in Huurcheck. 

Via de creditchecks is er een eerste screening selectie gemaakt van huurders waarmee we in zee wilde gaan, naast de reguliere verificatie van de aangeleverde documenten. Deze gegevens stuurde we door naar de verhuurder als kandidaat voorstel, ook met 1 klik via de Huurcheck applicatie. 

De huurders die in aanmerking kwamen voor een appartement werden gekoppeld aan de Huurcontracten generator. Daarmee hebben wij in no time alle contracten opgemaakt en digitaal laten ondertekenen. Dit is nu achter de rug, en de incheck volgt binnenkort. 

Al met al hebben wij in korte tijd 60 appartementen verhuurd met de digitale hulp van de Huurcheck applicatie. Heel blij mee. Ook voor de verhuur van een complex in Nijmegen (36 kamers per 15 okt a.s.), een complex in Winssen (55 app. Per 1 febr. 2019) en een transformatieproject in Zoetermeer (57 app. Per 1 April 2019) wordt er naast de reguliere mutaties zeker gebruik gemaakt van de Huurcheck applicatie! 

Kim de Kievit- Evers

Eigenaar , www.huurstek.nl

Test het zelf gratis uit.

Beleef de tijdsbesparing en het gemak van alle vastgoed modules in 1 systeem.
Vraag een demo-login aan en test alle vastgoed modules gratis en vrijblijvend uit.