screenshot-4-concentrate

Onze organisatie

Huurcheck Nederland heeft als primaire taak het verhogen van de deskundigheid van verhuurmakelaars en de betrouwbaarheid en transparantie van verhuurtransacties. Inmiddels dragen meer dan 1000 geregistreerde makelaars bij aan het voorkomen van woonfraude en het realiseren van een maatschappelijk verantwoorde verhuurmarkt.

Wij bieden makelaars alle kennis, documenten en tools voor de realisatie van een veilige en verantwoorde verhuurtransactie. Huurcheck faciliteert haar geregistreerde gebruikers alle checks van premium leveranciers, een verhuurdossier-applicatie om het werkproces veilig en efficiënt te verwerken en een gratis juridische helpdesk.

Alle verhuurtransacties worden onafhankelijk door Huurcheck Nederland gevalideerd en voorzien van een verhuurcertificaat die alle betrokkenen inzicht geeft in de totstandkoming van de bemiddeling.

Voor makelaars

Het Huurcheck initiatief is ontstaan om frauduleuze en onvolledige verhuurtransacties te voorkomen en daarbij het imago van de verhuurprofessional te verbeteren. U draagt bij aan een maatschappelijk verantwoorde verhuurmarkt in Nederland.

U ontvangt alle tools, verhuurkennis, documentatie en huurovereenkomsten in een systeem. Daardoor realiseert u een efficiëntere werkwijze en meer kwalitatieve verhuurtransacties.

U heeft toegang tot onze premium leveranciers zoals BKR en Lloyds en biedt uw verhuurders een betrouwbare en transparante dienstverlening. Uw kantoor voldoet altijd 100% aan zorgplicht.

shutterstock_81646084
shutterstock_20398993

Voor consumenten

Huurcheck valideert onafhankelijk alle woningverhuurtransacties van de geregistreerde makelaars en ziet erop toe dat elke verhuurtransactie voldoet aan de eisen van huurwetgevingzorgplicht én verhuurveiligheid. Op deze manier verkrijgen huurders en verhuurders een betrouwbare verhuurtransactie en weet u met wie u zaken doet.

U ontvangt het verhuurcertificaat met een verslag over het uitgevoerde onderzoek van uw makelaar, een samenvatting van het totale verhuurdossier en het advies van Huurcheck. Uw garantie op een veilige & verantwoorde dienstverlening.

Bovendien kunt u kiezen voor de ‘Huurcheck Garantie’, de huurschadeverzekering via Lloyds, uniek in Nederland.

Inmiddels maken meer dan 1000 makelaars gebruik van Huurcheck.  Er is altijd een kwaliteitsmakelaar bij u in de buurt gevestigd, u treft ze aan op onze website.

Laat uw bericht achter


    Vind ons ook op:
    http://software.verzamelgids.nl