Voorbeeldrapporten van alle
creditchecks en ID-check

Hallo, ik ben Hugo, jouw online buddy als je bent ingelogd in onze applicatie. Met het creditcheckportal toets je met 1 klik de kredietwaardigheid van personen en bedrijven. Dat is handig als je snel de betrouwbaarheid van jouw klant wilt weten. En je werkt volledig Wwft-proof.

Op deze pagina leg ik je de verschillende checks uit en kun je de voorbeeldrapporten inzien.

Als je een inlogcode wilt ontvangen om het zelf te testen, vul je onderaan jouw gegevens in.  De 1ste check is geheel vrijblijvend en gratis!

Veel plezier!

VOORBEELDRAPPORTEN

van alle checks die wij aanbieden

Voorbeeldrapporten per check

BKR
(Voor verhuur- & verkooptransacties)

Ook voor EXPATS geschikt omdat je in de internationale database toetst!

Ken je klant en doe de Wwft check! BKR geeft een beeld over de betrouwbaarheid van je klant. Je ontvangt de scores uit de onderstaande lijsten, samengevat in een rapportage. BKR heeft haar database exclusief beschikbaar gemaakt voor Huurcheck aangesloten vastgoedprofessionals.

BKR Insolventie / Schuldsanering Controle of een consument te maken heeft gehad met faillissementen, surseance van betaling en/of schuldensanering

BKR PEP Controle of een consument een politiek prominent persoon is

BKR Sanctie Controle of een consument in aanraking is geweest met witwassen, terrorismefinanciering of fraude (conform Wwft)

FOCUM consumenten creditcheck

Creditcheck met de focus op Online aankoopgedrag. Focum registreert negatieve betaalervaringen van o.a. webshops.
De grafiek in het rapport geeft een snelle weergave van de status. Bovendien meldt Focum hoeveel negatieve betaalervaringen zijn geregistreerd in de laatste 12 maanden.

EXPERIAN consumenten creditcheck

Creditcheck met de focus op telefonieaansluitingen. Experian registreert negatieve betaalervaringen van o.a. vaste telefoonaanbieders zoals KPN telecom.

EDR consumenten creditcheck

Creditcheck met uitgebreide waarnemingen: het meest uitgebreide creditcheck-rapport in de applicatie. De EDR databank bevat essentiële informatie over consumenten, bestuurders en bedrijven. De dimensie van deze databank is voor Nederlandse begrippen uniek. EDR verzamelt, verwerkt, analyseert en interpreteert alle data zelf, om de inhoud vervolgens beschikbaar te stellen via het creditcheck-rapport in de applicatie.

ID-check wereldwijd (ook voor Expats)

Ook voor EXPATS geschikt omdat alle reisdocumenten ter wereld op echtheid kunt controleren!

Check de juistheid van wereldwijde reisdocumenten. Upload de afbeelding van een paspoort, rijbewijs, identiteitskaart of verblijfsvergunning en ontvang het resultaat. Bovendien toetst de Online ID-check ook de geldigheid en in de vermist / gestolen database. Deze check voldoet aan de Wwft normen ter identificatie van jouw klant.

ID-check Nederland

Heb je geen id-document van je klant maar wel het documentnummer? Op basis van een Nederlands reisdocumentnummer toets je of het document als vermist of gestolen is geregistreerd, maar dit geeft geen zekerheid over de echtheid van het document. Bovendien is deze check alleen mogelijk voor Nederlandse reisdocumenten.

BEDRIJVEN CREDITCHECK

De meest uitgebreide bedrijfsrapportage in Nederland. Het rapport geeft een actueel beeld over de kredietwaardigheid van de organisatie met informatie over o.a. aandeelhouders, bedrijfsverbindingen, management, KvK historie, vastgoedgegevens, werknemers, betalingsgedrag, jaarrekeningen en een uitgebreide samenvatting met het kredietadvies.

Door de directe koppeling met de KvK database toets je altijd de meest actuele gegevens van het bedrijf.

Binnenkort ook Internationale bedrijven checken met de meest actuele data.

Gratis uitproberen?

Meer dan 2000 makelaar maken reeds gebruik van het creditcheckportal. Probeer het daarom nu zelf ook uit.

Dat kan geheel vrijblijvend, gratis en zonder verplichting.

  • Vraag je inlogcode hier aan
  • Check jouw e-mail voor de inloggegevens (soms komt de mail in de spambox)
  • Login met jouw gegevens
  • Eenmalig jouw account activeren
  • Doe de 1ste check gratis

Zodra je bent ingelogd, krijg je ook een e-mail van mij, want wellicht heb je vragen. Indien je jouw account toch wilt deactiveren kun je dat ook direct per mail aan mij doorgeven.

Maar, ben je net als de 2000 andere makelaars enthousiast, dan kies je jouw gewenste abonnement in het portal.
Bekijk onze creditchecktarieven alvast hier. Je checkt al zonder vaste kosten per maand, als je af-en-toe een check doet, maar als je maandelijks creditchecks gaat gebruiken, bieden wij je tot 50% korting per check!

 

Veel plezier! 
Hugo van Huurcheck

Vraag je demo-inlog nu aan

Let op: wij hebben een klanten-stop tot 1 februari 2019. Het afgelopen jaar hebben wij een enorme groei doorgemaakt en veel nieuwe klanten mogen begroeten. Daar zijn wij erg trots op, maar gaat ook gepaard met een extra belasting van onze servers. Om de kwaliteit en snelheid voor onze gebruikers te garanderen, gaan wij de servers upgraden. Als u uw inlog opvraagt zullen wij deze vanaf 1 februari in volgorde van binnenkomst activeren.

    BEDANKT!

    zien we elkaar straks, in de creditcheck applicatie ?