CRAS maakt verhuren
gemakkelijk

Werk 60% sneller, behoud het overzicht
en stroomlijn alle processen.

CRAS maakt verhuren
gemakkelijk

Met CRAS realiseert
u eenvoudig
verhuurtransacties

Vanaf het moment dat een (ver)huurder interesse toont in uw diensten helpt CRAS u om het gehele proces te verwerken.

Het stappenplan begeleidt u in het behalen van een optimale verhuurtransactie, de huurder maakt zijn eigen profiel aan in de meertalige inlogportal, u checkt in realtime de solvabiliteit van uw huurders, en met 1 simpele druk op de knop genereert u huurovereenkomsten in meerdere talen.

CRAS is de oplossing voor vastgoedprofessionals die verhuurdossiers verwerken.

Bekijk video

Efficiënt

Tussen afspraken door op uw mobiel, of op kantoor op de laptop. U kunt overal werken.

Klanten-login

De huurder voert zelf zijn gegevens in zoals NAW, woonwensen, upload van ID en financiële documenten.

Eenvoudig

CRAS begeleidt u door de volledige verhuurtransactie. Zo voldoet u altijd aan zorgplicht.

Verzekerd

In samenwerking met Lloyds is uw verhuurder altijd verzekerd tegen huurschade.

Bekijk hoe eenvoudig
het werkt

Bekijk de infographic en zie hoe het gehele verhuurproces gestroomlijnd wordt. U selecteert gemakkelijk de beste huurkandidaten, u heeft de beschikking tot de beste creditchecks, de huurcontracten laat u digitaal ondertekenen en uw dossiers zijn altijd veilig opgeslagen.

Van elke verhuurtransactie ontvangt u een verhuurcertificaat met een samenvatting van uw gehele onderzoek ten behoeve van uw verhuurder. Bovendien kunt de Huurcheck Garantie aanbieden waardoor uw verhuurder volledig wordt ontzorgd.

Bekijk infographic

Bekijk hoe eenvoudig
het werkt

Bekijk de infographic en zie hoe het gehele verhuurproces gestroomlijnd wordt. U selecteert gemakkelijk de beste huurkandidaten, u heeft de beschikking tot de beste creditchecks, de huurcontracten laat u digitaal ondertekenen en uw dossiers zijn altijd veilig opgeslagen.

Van elke verhuurtransactie ontvangt u een verhuurcertificaat met een samenvatting van uw gehele onderzoek ten behoeve van uw verhuurder. Bovendien kunt de Huurcheck Garantie aanbieden waardoor uw verhuurder volledig wordt ontzorgd.

Bekijk infographic

CRAS neemt de administratieve
werkzaamheden uit handen

Het klik & klaar verhuurstappenplan begeleidt u in het behalen van een optimale verhuurtransactie. Met een klik toetst u de solvabiliteit van kandidaten, met een klik verstuurt u complete kandidaatvoorstellen naar uw verhuurders, en met een klik genereert CRAS uw huurovereenkomsten. CRAS helpt u bij een optimale dossieropbouw en biedt alle faciliteiten die u nodig heeft.

Mijnhuurdossier

Ontvang complete
huurdersprofielen

De meertalige klanten-login voorziet in de ‘selfcare’ behoefte van huurders. In een veilige omgeving maken zij hun eigen profiel, geven zij de woonwensen op, beheren hun documenten en communiceren met uw kantoor. U kunt woningen toewijzen en de huurcontracten online laten ondertekenen.

Doordat de huurder zijn eigen profiel aanmaakt en alle gegevens automatisch in CRAS verschijnen hoeft u deze alleen nog maar te valideren en versnelt dit uw werkproces enorm.

Huurovereenkomsten
in meerdere talen

Wij bieden meer dan software alleen! Huurcheck Nederland werkt met de beste juristen en zorgt ervoor dat haar gebruikers altijd voorzien zijn van alle actuele verhuurdocumenten. In CRAS treft u alle soorten huurcontracten in meerdere talen, huuropzeggingsbrieven, borgstellingen, onderhoudswijzers, en meer. Alles wat u nodig heeft voor uw verhuurtransactie.

Bovendien maakt u gratis gebruik van de verhuurhelpdesk voor al uw vragen.

multy contract
picture-three

Huurcontracten genereren &
digitaal ondertekenen

Met 1 druk op de knop genereert CRAS de huurovereenkomst. Alle gegevens worden vanuit het woningdossier in het huurcontract geschreven.

De gegenereerde huurovereenkomst kunt u nadien aanpassen, printen of digitaal laten ondertekenen. U werkt altijd foutloos en snel.

Inspectie-app

Verwerk inspecties volledig digitaal met de incheck-app voor tablets. Maak de foto’s, registreer de meterstanden en eventuele gebreken. Met 1 klik genereert de incheck-app het inspectierapport die digitaal kan worden ondertekend.

Geen nabewerking meer nodig op kantoor, u verwerkt de inspectie in real-time in de woning, de rapportage wordt bewaard in CRAS.

chapps app thumb
0.Header image

Risicoloos verhuren, gevrijwaard van claims

Met de VerhuurTotaal module werkt u altijd up-to-date en krijgt u toegang tot veel extra faciliteiten.

Heeft u bijvoorbeeld twijfels over uw dossier? Stuur het dossier in ter controle en een verhuurprofessional van Huurcheck geeft u advies. Bovendien bent u met het Verhuurcertificaat van Huurcheck gevrijwaard van claims. Risicoloos verhuren! Huurcheck is namelijk medeverantwoordelijk over uw dossier.

Interessant voor grotere kantoren en franchiseorganisaties om een landelijke, uniforme kwaliteit te garanderen aan opdrachtgevers.

En er is meer:

 • gebruik van de incheck-app
 • gratis juridische helpdesk
 • altijd een volledige verhuurset documenten paraat
 • huurcontracten vertaald in Engels
 • juridische updates van documenten

CRAS maakt verhuren veilig en gemakkelijk

 • Start

  CRAS verwerkt de object- & relatiegegevens vanuit uw CRM, via onze beschikbare API-koppeling.

 • Screening

  Controleer de solvabiliteit met de credit- en ID-check(s) en kies de geschikte kandidaten.

 • Controle

  Validatie van uw dossier incl. zwarte-lijst check, ontvang het verhuurcertificaat.

 • Huurcontract

  Uw eigen huurcontracten worden gegenereerd en desgewenst online ondertekend.

 • Oplevering

  De incheck-app helpt u bij de sleuteloverdracht, uw rapport wordt bewaard in uw CRAS-dossier.

Flexibele abonnementen

Vraag uw inlogcode hier aan

Altijd vrijblijvend 7 dagen gratis testen

hcnl-logo-slogan