Check (inter)nationale identiteitsbewijzen
met 1 druk op de knop

Alle checks
verzameld in 1 systeem

Fraudepreventie wordt steeds belangrijker en de Wwft regelgeving wordt hierop aangepast. Met de Online ID-check toetst u online een kopie van een paspoort, verblijfsvergunning, identiteitskaart of rijbewijs.

Voor iedereen die regelmatig personen moet identificeren aan de hand van kopieën van reisdocumenten. Met BKR Online ID controle voorkomt u mogelijke frauduleuze handelingen en beperkt u de financiële risico’s voor uw organisatie en uw opdrachtgevers.

Betrouwbare performance met een beschikbaarheid van 24/7, een snelle verwerkingstijd, hoge graad van beveiliging en privacy, zoals u van BKR gewend bent en het opslaan van een digitale kopie van het document volgens AVG-richtlijnen, waarbij de bijzondere persoonsgegevens, pasfoto en BSN onleesbaar zijn gemaakt, maken dit dé ideale identificatie-tool voor vastgoedprofessionals.

Controle op alle fronten

 • Herkent:
  De data uit de Machine Readable Zone (MRZ, zie ➊) en de andere persoonsgegevens.
 • Valideert:
  De herkende gegevens uit de MRZ door deze te vergelijken met de andere persoonsgegevens op het document (zie ➋).
 • Controleert:
  De herkende gegevens uit de MRZ op juistheid door het toepassen van ingebouwde berekeningsmethoden.
 • Toetst:
  Het documentnummer (zie ➌) in de database op vermist, gestolen of om andere redenen ongeldig verklaarde documentnummers.
 • Checkt:
  Of de geldigheidsdatum al dan niet is verlopen (zie ➋).
 • Maakt:

  De bijzondere persoonsgegevens, pasfoto en BSN, onleesbaar (zie ➍).

Tarieven

Ontvang uw inlogcode, doe de 1ste check gratis

Huurcheck levert alleen aan bedrijven actief in vastgoed en beheer. Ter verificatie dient u de aanvraag te doen met uw werk e-mailadres, anders mogen wij geen inloggegevens verstrekken.

Let op: wij hebben een klanten-stop tot 1 februari 2019. Het afgelopen jaar hebben wij een enorme groei doorgemaakt en veel nieuwe klanten mogen begroeten. Daar zijn wij erg trots op, maar gaat ook gepaard met een extra belasting van onze servers. Om de kwaliteit en snelheid voor onze gebruikers te garanderen, gaan wij de servers upgraden. Als u uw inlog opvraagt zullen wij deze vanaf 1 februari in volgorde van binnenkomst activeren.